Ελλάδα

Το Μεσολόγγι ανανέωσε για ακόμα μία σεζόν με τον Καλαμπάκο

Το Μεσολόγγι ανανέωσε τη συνεργασία του για ακόμα έναν χρόνο με τον Ντίνο Καλαμπάκο, στην προσπάθεια που θα κάνει του χρόνου να επιστρέψει στα μεγάλα παρκέ της χώρας.

Το Μεσολόγγι πάλεψε μέχρι τέλους, ωστόσο δεν κατάφερε να σώσει την χρονιά στην Stoiximan Bakset League, τερματίζοντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 5-17 και ως εκ τούτου από του χρόνου θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Παρά την εξέλιξη αυτή, η διοίκηση του συλλόγου σκοπεύει στην άμεση άνοδο στα μεγάλα παρκέ της χώρας, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον προπονητή Ντίνο Καλαμπάκο για ακόμα έναν χρόνο, φτάνοντας έτσι τα τέσσερα έτη με τον 56χρονο κόουτς στην άκρη του πάγκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μεσολογγίου:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Ντίνο Καλαμπάκο για ένα ακόμη χρόνο.

Τα τρία χρόνια που είμαστε συνοδοιπόροι αγωνιστικά, ο coach Καλαμπάκος έγινε μέλος της οικογένειας και της πόλης μας. Οι χαρές και οι λύπες, οι επιτυχίες και οι αναποδιές μας έδεσαν, μας πείσμωσαν και μας δίδαξαν πολλά.

Έτσι με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ξεκινάμε να σχεδιάσουμε την επόμενη αγωνιστική χρονιά, το επόμενο ταξίδι, μαζί.

Καλή δύναμη coach».


Μεσολόγγι: Ανανέωσε για ακόμα μία σεζόν με τον Καλαμπάκο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x