Euroleague

Μιλουτίνοφ: Γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά δύσκολα θα παίξει με Μακάμπι

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υπέστη απλό διάστρεμμα στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν και ο τραυματισμός του αναμένεται να τον κρατήσει εκτός υποχρεώσεων του Ολυμπιακού για ένα παιχνίδι.

Οι καρδιές στην… θέση τους στον Ολυμπιακό με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ, έπεσε άτσαλα στο παρκέ «γυρίζοντας» τον δεξί αστράγαλό του στην προσπάθεια για ένα ριμπάουντ στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν και οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό ήταν έκδηλοι.

Η μαγνητική τομογραφία που έγινε αργά χθες το βράδυ, έδειξε πως απέφυγε τα χειρότερα, με απλό διάστρεμμα, όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλησαν να δώσουν κάτι επίσημα για τον τραυματισμό, περιμένοντας κάποιες επιπρόσθετες εξετάσεις. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω ανησυχία, καθώς ο «Μίλου» στάθηκε τυχερός στην ατυχία του. Στην αυριανή προπόνηση, θα υποβληθεί σε έναν ακόμα ιατρικό έλεγχο για να διαπιστωθεί και η πορεία του ποδιού του (μέγεθος πρηξίματος κλπ.), όμως με τα τωρινά δεδομένα, θα μείνει εκτός για μία εβδομάδα.

Έτσι, λογικά θα χάσει το παιχνίδι με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ την προσεχή Πέμπτη (27/02), καθώς οι πιθανότητες να προλάβει είναι ελάχιστες. Αν όλα πάνε καλά, θα είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ που ακολουθεί στο ΣΕΦ στις 3 Μαρτίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x