Ευρώπη

Μιλουτίνοφ: «Τα λόγια των Στρέλνιεκς και Χάκετ έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου»

Να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ελπίζει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ανυπόμονος να ξεκινήσει τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Ιτούδη δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος αποχώρησε ύστερα από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό, αποκάλυψε πως τα λόγια των πρώην συμπαικτών του στους «ερυθρόλευκους» Γιάνις Στρέλνιεκς και Ντάνιελ Χάκετ έπαιξαν ρόλο στο να πει το «ναι» στην «ομάδα του στρατού».

«Φυσικά μίλησα με τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη. Μιλήσαμε στα σερβικά και τα μιλάει πολύ καλά, λες και έχει γεννηθεί στη χώρα. Τον θεωρώ ως έναν από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του. Οι Ντάνιελ Χάκετ και Γιάνις Στρέλνιεκς με βοήθησαν για την απόφασή μου. Μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα. Επίσης, μίλησα και με τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος μου είπε ότι η ΤΣΣΚΑ μπορεί να μου προσφέρει τα πάντα», δήλωσε αρχικά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο κανάλι της ΤΣΣΚΑ και συνέχισε:

«Όταν έπαιζα στην Παρτίζαν, ο κόουτς Ντούσκο Βουγιόσεβιτς μας έκανε προπονήσεις 5-6 ώρες. Ήταν πολύ δύσκολα, αλλά τώρα είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Εάν δεν δούλευα έτσι τότε, τώρα δεν ήμουν στο σημείο που είμαι. Ήμουν πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό και δεν κατάφερα να πάρω την Ευρωλίγκα. Ελπίζω να την κατακτήσω με την ΤΣΣΚΑ. Συνήθως το νούμερο που παίζω είναι το “11”, αλλά αυτή την στιγμή ανήκει στον Αντόνοφ. Μπορεί να πάρω το “12” του Νέναντ Κρστιτς, όταν έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ. Δεν ξέρω ακόμη, θα αποφασίσω στο μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x