Ο Ντόνοβαν Μίτσελ θεωρεί πως θα είναι λάθος για την Team USA να εστιάσει μόνο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να παραλείψει τους υπόλοιπους παίκτες της Εθνικής στην αποψινή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

«Όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει είναι μεγάλα. Θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Και η Ελλάδα με τον Γιάννη θα είναι έτοιμη. Έχουν όμως κι άλλους παίκτες που μπορούν να φτάσουν κοντά στο καλάθι ή να σουτάρουν. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε όλους και εστιάζουμε στους πάντες. Προφανώς ο Γιάννης είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, αλλά δεν μπορούμε να παραλείψουμε κανέναν, γιατί η Ελλάδα έχει ταλαντούχους παίκτες», τόνισε ο γκαρντ των Τζαζ.

Όσο για το αν θυμάται κάτι από την ήττα από την Ελλάδα το 2006, είπε: «Φυσικά και θυμάμαι το 2006, έχω δει αρκετά βίντεο από τότε, αλλά αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι όπως όλα. Ο κόουτς Ποπ και το επιτελείο του το έχουν δει πολλές φορές. Όμως εστιάζουμε στο τώρα, στη δική μας ομάδα και τι μπορούμε να κάνουμε για να γίνουμε καλύτεροι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube