Euroleague

Μιζράχι: «Ημέρα λύπης για τη Μακάμπι, αλλά κατανοητή η απόφαση»

Την απογοήτευση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά παράλληλα την κατανόησή της, για την ακύρωση της φετινής Ευρωλίγκας, εξέφρασε ο ιστορικός της πρόεδρος, Σιμόν Μιζράχι.

Επιθυμία της Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν να συνεχίσει η φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα, ωστόσο από την άλλη υπάρχει μεγάλη κατανόηση για την τελική απόφαση, σύμφωνα με όσα ανέφερε στη δήλωσή του, ο πρόεδρος της «ομάδας του λαού», Σιμόν Μιζράχι.

Η δήλωση του Σιμόν Μιζράχι στην ιστοσελίδα της Μακάμπι:

«Δημιουργήσαμε μία ομάδα φέτος υψηλού επιπέδου, ώστε να διεκδικήσουμε τόσο τους εγχώριους τίτλους, όσο και την Ευρωλίγκα. Μέχρι τη διακοπή, λόγω της πανδημίας, ήμασταν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Ισραήλ, ενώ είχαμε εξασφαλίσει τη συμμετοχή μας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Αναμφισβήτητα επιθυμία μας ήταν να εξαντλήσουμε τα περιθώριά μας και να παίξουμε.

Σήμερα είναι μία ημέρα λύπης για εμάς. Όπως γίνεται κάθε σεζόν, έτσι και φέτος, κάθε εβδομάδα και σε κάθε ματς, εμείς και οι φίλαθλοί μας ενθουσιαζόμασταν στο γήπεδό μας. Ωστόσο, σήμερα η ηγεσία της Ευρωλίγκας κατέληξε σε ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα, για την υγεία των αθλητών και των ομάδων και τις διαφορετικές συνθήκες που επικρατούν σε διάφορες χώρες. Οδηγήθηκε σε μία στενάχωρη, αλλά κατανοητή απόφαση. Ευχαριστούμε τον Τζόρντι Μπερτομέου και την Ευρωλίγκα για την καλή δουλειά και την υπευθυνότητα που έδειξε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x