NBA

Μπάρκλεϊ: «Κορυφαίος ο Τζόρνταν, πιο καλό… παιδί ο Λεμπρόν»

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ έκανε την απόλυτη σύγκριση.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ έβαλε στην «ζυγαριά» τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Λεμπρόν Τζέιμς δίνοντας τον τίτλο του κορυφαίου στον πρώτο, αλλά λέγοντας πως ο δεύτερος είναι καλύτερο παιδί και καλύτερος πασέρ και ριμπάουντερ.

«Ο Μάικλ είναι για μένα ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Δεν συγκρίνω τον Λεμπρόν με τον Μάικλ. Ο πλησιέστερος παίκτης που έχω δει στον Μάικλ είναι ο Κόμπι. Δηλαδή ένας ψυχρός δολοφόνος που θα σου κόψει τον λαιμό. Για μένα ο Λεμπρόν είναι πιο κοντά στον Μάτζικ, ένας all around παίκτης. Αν θέλω καλάθι, θα πάω στον Μάικλ και τον Κόμπι. Αν θέλω αμυντικό, επίσης. Ο Λεμπρόν είναι καλύτερος πασέρ και ριμπάουντερ. Ο Μάικλ απλώς ήθελε να κερδίζει. Τελεία και παύλα. Το ίδιο και ο Κόμπι. Ο Λεμπρόν είναι πιο… καλό παιδί», τόνισε ο θρύλος του ΝΒΑ.

Όσο για το ποιος είχε καλύτερους συμπαίκτες στην καριέρα του; «Θα έλεγα μάλλον ο Λεμπρόν. Στους Χιτ είχε τον Γουέιντ και τον Μπος, στους Καβαλίερς τον Ίρβινγκ και τον Λοβ. Οι περισσότεροι θα προτιμούσαν τον Γουέιντ από τον Πίπεν. Ο Γουέιντ είναι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης στο ‘2’ όλων των εποχών, ενώ δεν θα έλεγαν πολλοί πως ο Πίπεν είναι το δεύτερο καλύτερο τριάρι όλων των εποχών».

Τέλος, στο ερώτημα ποιος μαρκάρεται πιο δύσκολα, απάντησε: «Ο Τζόρνταν. Αυτός ο τύπος θα σκοράρει, ό,τι κι αν γίνει. Το ίδιο και ο Κόμπι. Ο Λεμπρόν προτιμά να πασάρει, να κάνει τριπλ-νταμπλ, ενώ ο Τζόρνταν και ο Κόμπι ήθελαν να βάλουν 50 πόντους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x