Ευρώπη

Πώς έχει η κατάσταση με τον Ερτέλ στην Μπαρτσελόνα

Ο Τομά Ερτέλ αποτελεί «ξένο σώμα» για την Μπαρτσελόνα, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν το «διαζύγιο», αλλά τους Καταλανούς να έχουν βάλει… κόκκινες γραμμές.

Το σίριαλ Τομά Ερτέλ και Μπαρτσελόνα έχει μετατραπεί σε «θρίλερ» που παρακολουθεί όλη η Ευρώπη και όχι μόνο.

Από την αρχή της σεζόν, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τον είχε πάρει με… στραβό μάτι, αφήνοντάς τον εκτός πλάνων, ενώ το πιο πρόσφατο επεισόδιο ήταν και το πιο δραματικό, καθώς συνοδεύτηκε από τον αποκλεισμό του από την αποστολή των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι τον άφησαν… αμανάτι στην Κωνσταντινούπολη. Απόφαση που προκάλεσε την πανευρωπαϊκή κατακραυγή -και όχι άδικα- για την ομάδα της Καταλονίας.

Όπως αναφέρεται στη «Mundo Deportivo», ο Ερτέλ βρίσκεται ακόμη στη Βαρκελώνη. Φυσικά, απέχει από τις ομαδικές προπονήσεις της Μπάρτσα και έχει την άδεια από τον σύλλογο γι’ αυτό. Το μόνο που μπορεί να κάνει πλέον είναι να γυμνάζεται μόνος του στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Κάτι που ακόμη δεν έχει γίνει και χρειάζεται την άδεια από την Μπαρτσελόνα, που λέγεται ότι θα του τη δώσει.

Από ‘κει και πέρα, επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να λύσουν τη συνεργασία τους, κάτι που θα έκανε καλό και στους δύο. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «μπλαουγκράνα» έχουν μία… κόκκινη γραμμή. Είναι διατεθειμένοι να αποδεσμεύσουν τον Γάλλο, δεν θέλουν όμως να τον δουν να μετακομίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία φέρεται να έχει ένα πολύ έντονο «φλερτ». Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα του… πλανήτη και να πάει ο Ερτέλ, δεν έχει πρόβλημα η Μπάρτσα. Όχι, όμως, στη «βασίλισσα».

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα γίνει ξανά η συζήτηση για τη λύση του συμβολαίου του 31χρονου. Επίσης, υπάρχει και το σενάριο του… παρκαρίσματος του Γάλλου γκαρντ μέχρι το τέλος της σεζόν όταν και λήγει η μεταξύ τους συμφωνία, αλλά θα αποτελέσει ένα σημαντικό και περιττό έξοδο για τους Καταλανούς.

Στο μεταξύ, αξίζει να αναφερθεί σε αυτό το σημείο, πως η σχετική προθεσμία για να μετακομίσει ένας παίκτης από ομάδα Ευρωλίγκας σε μία άλλη που συμμετέχει στη διοργάνωση, λήγει στις 6 Ιανουαρίου…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x