Euroleague

Μπορεί να παίξει και στο clasico ο Γκασόλ!

Ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Πάου Γκασόλ και στο προσεχές clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, άφησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Έπειτα από 760 ημέρες, ο Πάου Γκασόλ επέστρεψε στην αγωνιστική, παίρνοντας λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο σπουδαίος Ισπανός ψηλός αγωνίστηκε για 13 λεπτά, έχοντας 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Από ‘κει και πέρα, στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο 40χρονος σέντερ και στο επικείμενο clasico για το πρωτάθλημα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (11/4, 19:30).

«Εάν όλα πάνε καλά, ναι. Θα πάμε μέρα με τη μέρα. Αυτό είναι το πλάνο. Χρειάζεται να βελτιωθεί και μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν παίκτη 40 ετών, ο οποίος αγωνίστηκε σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι Ευρωλίγκας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε καλά και δυνατά», ήταν η απάντηση του Σάρας στην ερώτηση εάν υπολογίζει τον Γκασόλ απέναντι στη «βασίλισσα».

Από την πλευρά του, ο Γκασόλ είπε: «Πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα κάτι ιδιαίτερο. Προσπάθησα να απολαύσω και να δώσω το μάξιμουμ σε κάθε δευτερόλεπτο. Αναμφίβολα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά είμαι χαρούμενος που ένιωσα ξανά μπασκετμπολίστας. Ανυπομονώ να συνεχίζω και να βελτιώνομαι από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x