Ευρώπη

Μπαρτσελόνα: Σχεδόν απίθανη επιστροφή του Πάνγκος

Εξαιρετικά δύσκολη φαίνεται η επιστροφή του Κέβιν Πάνγκος στην Μπαρτσελόνα, καθώς η πρόταση της Ζενίτ είναι πολύ καλή, με τους Καταλανούς να μην την φτάνουν.

Μπορεί η φετινή σεζόν να έχει μπει στην κρίσιμη τελική ευθεία, με συμμετοχή στο Final Four της Ευρωλίγκας και ενόψει των playoffs του πρωταθλήματος, όμως στην Μπαρτσελόνα προετοιμάζονται από τώρα για την επόμενη.

Προς το παρόν, η μοναδική «κλεισμένη» περίπτωση για τους Καταλανούς είναι αυτή του Ρόκας Γιοκουμπάιτις, σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo». Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια με τη Ζαλγκίρις από την πλευρά της να λαμβάνει ποσό ύψους 350.000 ευρώ, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στο deal και ο Λέο Βέστερμαν.

Ο Γάλλος δεν υπολογίζεται από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τη νέα σεζόν, ενώ ο ίδιος γνωρίζει τα… κατατόπια στο Κάουνας, αφού μετράει εκεί δύο θητείες.

Από ‘κει και πέρα, ένα από τα ονόματα που συνδέονται με τους «μπλαουγκράνα» είναι αυτό του Κέβιν Πάνγκος. Ο Καναδός γκαρντ πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά φέτος με τη Ζενίτ και δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που ήταν στη Βαρκελώνη στο παρελθόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «MD», η επιστροφή του Πάνγκος είναι σχεδόν απίθανη στην Μπαρτσελόνα. Κι αυτό γιατί, ο έμπειρος γκαρντ έχει ήδη στα χέρια του εξαιρετική πρόταση ανανέωσης από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, που αφενός δύσκολα θα αρνηθεί και αφετέρου αφορά σε ένα ποσό που δεν προτίθενται να φτάσουν οι Καταλανοί, οι οποίοι όντως ενδιαφέρθηκαν για εκείνον.

Σε άλλη ομάδα αναμένεται να συνεχίσουν την καριέρα τους οι Βίκτορ Κλαβέρ και Αρτέμ Πουστοβόι. Αμφότεροι δεν θα είναι στα πλάνα του Σάρας και το καλοκαίρι θα αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Αντίθετα, επιθυμία της Μπάρτσα είναι η παραμονή του Άλεξ Αμπρίνες. Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν είναι απλή, καθώς ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα πρέπει να δεχθεί μείωση αποδοχών για να παραμείνει κάτοικος «Παλάου».

Τέλος, τη νέα σεζόν δεν θα είναι στο ρόστερ ούτε ο Λεάντρο Μπολμάρο. Ο Αργεντινός γκαρντ έχει γίνει επιλογή στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ από τους Τίμπεργουλβς (μέσω των Νικς) και αναμένεται να μετακομίσει στη Μινεσότα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x