Euroleague

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν… ναυάγιο στα τελευταία 15’, οφείλω να είμαι σκληρός»

Το σχόλιο του Γιώργου Μπαρτζώκα για την αποκαρδιωτική εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μάσησε τα λόγια του για την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια και εστιάζοντας στο τελευταίο τέταρτο, χαρακτήρισε… ναυάγιο την παρουσία των «ερυθρόλευκων».

«Το να είμαι όμως σκληρός και να λέω αλήθειες στους παίκτες μου είναι κάτι που οφείλω να κάνω», επεσήμανε ο 55χρονος τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
«Μπορούμε να πούμε ότι πολλά έφταιξαν στην Ισπανία απέναντι στην Μπασκόνια. Στα τελευταία 15 λεπτά ήμασταν ένα... ναυάγιο και νομίζω πως παραιτηθήκαμε από το ματς. Πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Προερχόμαστε από επτά σερί ήττες. Τρία παιχνίδια τα χάσαμε στο τέλος. Η ομάδα επιβαρύνθηκε από αυτές τις αναμετρήσεις. Υπήρχαν παίκτες που έλειψαν σε κομβικούς αγώνες. Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και δεν ήμασταν ομάδα στο τέλος κόντρα στην Μπασκόνια.

Υπάρχουν παιχνίδια που είμαστε συμπαγείς και άλλα που θέλουμε να τα κερδίσουμε βγαίνοντας σα μονάδες μπροστά. Το να είσαι επιτυχημένος από αποτυχημένος είναι μικρή απόσταση. Κάναμε λάθη και εμείς και χάσαμε πολλά ματς. Στηρίζουμε το υλικό μας. Το να είμαι όμως σκληρός και να λέω αλήθειες στους παίκτες μου είναι κάτι που οφείλω να κάνω
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x