Euroleague

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Πολύ κάτω από τη βάση παρουσιάστηκε και κόντρα στην Μπασκόνια ο Ολυμπιακός, όπου οι διακριθέντες ήταν ελάχιστοι.

Άλλο ένα… ναυάγιο για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, που αυτή τη φορά συνετρίβη (91-66) από την Μπασκόνια.

Οι διακριθέντες για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ελάχιστοι και μάλιστα ουδείς από τους… συνήθεις υπόπτους.

Η κριτική των «ερυθρόλευκων» (με άριστα το «10»):

Νικολαΐδης (-): Αγωνίστηκε μόλις για 2:12’’ και δεν μπορεί να κριθεί.

Χάρισον (2): Πέρα από κάποια ντράιβ που έκανε και πήρε φάουλ, γι’ αυτό και οι 7/8 βολές, δεν πρόσφερε τίποτα. Ο –θεωρητικά- σουτέρ της ομάδας με 0/1 δίποντο και 0/5 τρίποντα… Δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς με τίποτα, αφού πλέον σκοράρει μόνο με… προσευχές.

Λαρεντζάκης (-): Μπήκε στα τελευταία έξι λεπτά του ματς, ενώ αυτό είχε κριθεί και είχε ξεφύγει υπερβολικά. Θα ήταν άδικο και για εκείνον να κριθεί.

Σπανούλης (3): Άλλη μία κατώτερη των προσδοκιών παρουσία από τον αρχηγό. Στα 8:52’’ που αγωνίστηκε (τραυματίστηκε κιόλας) δεν έκανε τη διαφορά και η προσφορά του ήταν ελάχιστη με μόλις 2 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ και ασίστ.

Σλούκας (4): Μέτρια εμφάνιση και από εκείνον. Είχε μόλις 8 πόντους, με γενικά μέτρια ποσοστά (4/10 σουτ), ενώ μοίρασε και 7 ασίστ. Αλλά, έκανε και εύκολα λάθη, ενώ στην άμυνα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τους αντίπαλους γκαρντ.

Βεζένκοβ (4): Από τα χειρότερα επιθετικά του βράδια φέτος. Είχε όρεξη και φάνηκε από τα 9 ριμπάουντ που πήρε στο παιχνίδι, αλλά αυτή δεν του έβγαινε στην άλλη πλευρά του παρκέ, όπου είχε 2/7 δίποντα και 0/5 τρίποντα.

Ζαν-Σαρλ (7): Ίσως το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά βέβαια έχουμε… Μάρτη πια. Επιθετικά, όμως, κυρίως όπου είχε 15 πόντους. Αμυντικά κάπως το προσπάθησε, αλλά για παίκτης της φροντ λάιν τα 2 ριμπάουντ «χτυπάει» λίγο άσχημα…

Τζένκινς (2): Πέρασε και δεν… ακούμπησε στα 11:22’’ που αγωνίστηκε. Δεν πήρε προσπάθεια για σουτ και το μόνο που πρόσφερε ήταν μία ασίστ.

Κουφός (5): Θετικό ήταν το ντεμπούτο του. Δεν είπε κανείς ότι περίμενε να… ντυθεί Χακίμ Ολάζουον, αλλά στα 11:35’’ έκανε αυτά που πρέπει να κάνει ένας σέντερ του μεγέθους του. Τελείωσε πικ εν ρολ (3 προσπάθειες πήρε συνολικά), πήρε 3 ριμπάουντ, έκανε 1 τάπα και γενικά έβαλε το κορμί του στους αντίπαλους ψηλούς και όσο ήταν στο παρκέ, η Μπασκόνια δεν είχε εύκολο καλάθι μέσα στο «ζωγραφιστό».

Έλις (7): Θύμισε λίγο τις εμφανίσεις που έκανε την περσινή σεζόν και έτσι «κέρδισε» τη θέση του στο φετινό ρόστερ. Πάλεψε αρκετά (παρά τα μεγάλα προβλήματα που είχε με τον Φαλ), έχοντας 12 πόντους με 6/6 δίποντα, ενώ πήρε και 9 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 7 ήταν επιθετικά.

ΜακΚίσικ (4): Άργησε ένα ημίχρονο να μπει στο ματς. Στο πρώτο μέρος, ο Αμερικανός ήταν όχι απλώς κακός, αλλά αρνητικός, βάζοντας το… χεράκι του για την αντεπίθεση της Μπασκόνια στη δεύτερη περίοδο. Στο άλλο μισό του παιχνιδιού, ανέβηκε κάπως, αλλά χάθηκε και εκείνος στο γενικό… ναυάγιο αργότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x