NBA

Μπίλαπς: «Δεν έχει ωριμάσει ο Καρμέλο Άντονι»

Τους λόγους για τους οποίους -σύμφωνα με τον ίδιο- δεν βρίσκει ομάδα ο Καρμέλο Άντονι ανέλυσε σε συνέντευξη του ο παλαίμαχος παίκτης Τσόνσι Μπίλαπς.

Μετά την ανταλλαγή του Ράσελ Γουέστμπρουκ στους Ρόκετς έκλεισαν όλα τα ανοιχτά «μέτωπα» του φετινού καλοκαιριού, πλην ενός. Το όνομα του Καρμέλο Άντονι παραμένει εντός της λίστας των παικτών που δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα.

Ο πάλαι πότε συμπαίκτης του «Μέλο» σε Νάγκετς και Νικς, Τσόνσι Μπίλαπς, μίλησε για το λόγο που οι μπασκετικές μετοχές του Άντονι έχουν δεχθεί τόσο μεγάλο χτύπημα, αναφέροντας πως: «Αισθάνομαι άσχημα για τον Καρμέλο Άντονι. Όσο τρελό κι αν σας φανεί, ήταν καλός συμπαίκτης. Έκανε κάθε μέρα προπόνηση, δεν έχανε κανένα ματς. Το μόνο που θα πω είναι ότι έχω πει και στον ίδιο. Το να σκοράρει 30+ πόντους σήμαινε πάρα πολλά για τον ίδιο.

Σήμαινε πολλά, γιατί μπορεί να έβαζε 20-22 πόντους, η ομάδα να κέρδιζε, αλλά να νευρίαζε. Αντιθέτως, αν έβαζε 36 πόντους και η ομάδα έχανε θα ήταν κεφάτος και θα προσπαθούσε να μας ανεβάσει ψυχολογικά. Αν κοιτάξουμε μέσα στα χρόνια θα δούμε ότι ο λόγος που δεν βρίσκεται στη λίγκα είναι επειδή δεν έχει ωριμάσει πνευματικά έτσι ώστε να δεχτεί πως πρέπει να παίζει και να βοηθάει την ομάδα. Δεν έχει κάνει το βήμα πίσω. Δεν είναι ακόμα σε αυτό το επίπεδο».

Επιμέλεια: Γιάννης Γιανναράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x