Ελλάδα

Μπιτς: «Θέλω να μείνω και την επόμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ»

Ο Μπο Μπιτς έκανε ξεκάθαρη την επιθυμία του.

Την επιθυμία να μείνει στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Μπο Μπιτς μετά τη νίκη επί του Περιστερίου (85-66). Aναλυτικά, ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε για:

-τη σημερινή νίκη κι εμφάνιση της ομάδας: «Ήταν μια πολύ καλή νίκη για εμάς η σημερινή. Θεωρώ πως το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς. Ήμασταν προσηλωμένοι σε άμυνα κι επίθεση. Έχουμε δύο ακόμη αγώνες. Έχουμε ακόμη πράγματα να κάνουμε και να πετύχουμε. Προχωράμε για τα Play Off γιατί η 5η θέση είναι καλή για εμάς αλλά δεν θα μείνουμε εκεί».

-την αγωνιστική του άνοδο το τελευταίο διάστημα: «Δε νιώθω πολύ πως είμαι τόσο διαφορετικός. Απλά θα έλεγα πως η θα παίζει πιο ομαδικά. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά και ν πάρουν πρωτοβουλίες. Με βοήθησα πολύ οι συμπαίκτες μου. Πολλές φορές σε βρίσκει κι η μπάλα».

-το πού μπορεί να φτάσει η ομάδα: «Οποιονδήποτε κι αν ρωτήσετε θα σας πει ότι θα πάμε μέχρι του τέλους. Υπάρχει μεγάλη διάθεση από όλους. Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι το σημαντικότερο της χρονιάς. Έτσι μας λέει ο προπονητής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε στα Play Off. Θα το ευχαριστηθούμε πολύ. Όπως είμαστε κι εμείς ικανοποιημένοι έτσι είναι κι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κι είναι κρίμα που δεν μπορούν να μας δουν από κοντά. Είναι μια πολύ ωραία περίοδος για να είσαι γύρω από το περιβάλλον του μπασκετικού ΠΑΟΚ».

-την επόμενη χρονιά και την επιθυμία του: «Ερχόμενος για πρώτη φορά στη Ελλάδα έμαθα πως έχει μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ. Γενικά όποιος έρχεται από την Αμερική στην Ευρώπη ξέρει τι είναι ο ΠΑΟΚ. Θα ήταν τιμή μου να μείνω εδώ και την επόμενη χρονιά. Θέλω να μείνω αλλά προς το παρόν είναι η καλύτερη περίοδος τη σεζόν και πρέπει να το απολαύσουμε. Η δουλειά τώρα είναι να κερδίζω παιχνίδι με το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x