NBA

Σέλτικς: Αποκλεισμός για όλη τη σεζόν στον Ουντόκα-Η απολογία του

Οι Σέλτικς τιμώρησαν με έναν χρόνο αποκλεισμό τον προπονητή τους, Ίμε Ουντόκα. Τι είπε στην απολογία του.

Την απόφαση να τιμωρήσουν τον Ίμε Ουντόκα για όλη τη σεζόν πήραν οι Σέλτικς. Ο προπονητής της ομάδας της Βοστώνης αποδείχτηκε πως είχε σχέση (συναινετική) με υπάλληλο του συλλόγου και αυτός ήταν ο λόγος που του επιβλήθηκε ο συγκεκριμένος αποκλεισμός για μια σεζόν. Ο βοηθός του, Τζο Ματζούλα, αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου προπονητή (ο προηγούμενος πρώτος βοηθός του, Γουίλ Χάρντι, ανέλαβε τους Τζαζ), ενώ ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση για το μέλλον του Ουντόκα στον πάγκο μετά τη λήξη της τιμωρίας του.

«Θα ήθελα να απολογηθώ στους παίκτες, τους οπαδούς και σε ολόκληρο τον οργανισμό των Σέλτικς, αλλά και στην οικογένειά μου επειδή τους απογοήτευσα. Ζητάω συγνώμη που έφερα σε αυτή τη δύσκολη θέση την ομάδα και αποδέχομαι την απόφαση που πάρθηκε. Από σεβασμό σε όσους εμπλέκονται, δεν θα κάνω παραπάνω σχόλια», ανέφερε στην δήλωσή του ο 45χρονος προπονητής.

Ο Ουντόκα στην πρώτη του σεζόν ως head coach των Σέλτικς οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου στην Ανατολή, αλλά στους τελικούς του ΝΒΑ η ομάδα του έχασε τον τίτλο από τους Γουόριορς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x