Ελλάδα

«Νοσοκομείο» ο Κολοσσός ενόψει Παναθηναϊκού!

Πολλούς και μεγάλους «πονοκεφάλους» αντιμετωπίζει ο Στέργιος Κουφός στον Κολοσσό Ρόδου, ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό και τον… τελικό παραμονής που ακολουθεί με τον Πανιώνιο.

Κάθε άλλο παρά εύκολα προετοιμάζεται ο Κολοσσός για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος και τη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει για την παραμονή.

Ο Στέργιος Κουφός αντιμετωπίζει πολλά και σημαντικά προβλήματα, με την κατάσταση στους Ροδίτες να θυμίζει… νοσοκομείο τις τελευταίες εβδομάδες. Κι αν στο ματς με τον Παναθηναϊκό οι «θαλασσί» δεν έχουν το «πρέπει» της νίκης, σε εκείνο που ακολουθεί με τον Πανιώνιο το ροζ φύλλο είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος.

Μάλιστα, η ατυχία στο «στρατόπεδο» του Κολοσσού είναι τόσο μεγάλη, που η λίστα των τραυματιών όχι μόνο δεν μειώνεται, αλλά αυξάνεται σχεδόν καθημερινά. Ο Γεωργάκης έχει τεθεί εδώ και καιρό… νοκ άουτ, με τον Γεωργαλλή να ταλαιπωρείται ακόμη από πνευμονία. Από ‘κει και πέρα, ένα σημαντικό πρόβλημα στη μέση αντιμετωπίζει εδώ και μερικές ημέρες ο Παπαδάκης, ο οποίος το παλεύει με τις ενέσεις.

Τα προβλήματα, όμως, δεν τελειώνουν εκεί για την ομάδα της Ρόδου, καθώς ο Ντεμπς υπέστη γαστρεντερίτιδα, οι Μπράουνινγκ και Λι ταλαιπωρούνται από διάστρεμμα, ενώ μερικές προπονήσεις έχει χάσει και ο Πίνκστον, ύστερα από ένα χτύπημα στην κλείδα. Τέλος, ύστερα από περίπου έναν μήνα, ο Αγγελάκος επέστρεψε μεν στις προπονήσεις, αλλά ακόμη δεν είναι στο 100%.

Παρ’ όλα αυτά και παρά τον… Γολγοθά που ανεβαίνει η ομάδα της Ρόδου, οι εναπομείναντες παίκτες μαζί με τον Στέργιο Κουφό δουλεύουν σκληρά ώστε να παρουσιάσουν ένα σύνολο που θα δώσει τα πάντα για να πετύχει τον μεγάλο στόχο της παραμονής. Όμως, στον… αγώνα που δίνουν οι «θαλασσί» δεν είναι μόνοι τους, καθώς η διοίκηση απέδειξε έμπρακτα για ακόμη μία φορά ότι είναι στο πλάι τους και δεν έχει χάσει την πίστη της και γι’ αυτό προχώρησε στην ενίσχυση του ρόστερ με τον έμπειρο και πρώην NBAer, ΝτεΆντρε Λίγκινς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x