Ευρώπη

Ντεμίρ: «Φαβορί για το Final Four η ΑΕΚ, είχαμε και τύχη σήμερα»

Για το γεγονός πως η ομάδα του έπαιξε καλό μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο τεχνικός της Μπαντίρμα, Χακάν Ντεμίρ.

Ως φαβορί για το Final Four του Basketball Champions League χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο προπονητής της Μπαντίρμα, Χακάν Ντεμίρ, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε καλό μπάσκετ από την αρχή ως το τέλος του σημερινού παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χακάν Ντεμίρ στη συνέντευξη Τύπου:
- Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Πρώτα απ’ όλα ήρθαμε εδώ με χαμένο ρυθμό από τα διαδοχικά παιχνίδια. Παίξαμε καλό μπάσκετ από την αρχή ως το τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ένα από τα φαβορί για το Final Four. Καλή συνέχεια εύχομαι».

- Για τη διαφορά στην επίθεση των δύο αγώνων: «Το πρώτο παιχνίδι στην Τουρκία είχαμε να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή άμυνα της ΑΕΚ. Ήταν πολύ σκληρή η άμυνά τους. Προετοιμαστήκαμε για την άμυνα που θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και σήμερα είχαμε και τύχη».

Από την πλευρά του, ο γκαρντ των Τούρκων, Σεχμούς Χαζέρ, τόνισε: «Ήρθαμε εδώ έπειτα από μια ήττα στο πρωτάθλημα και χωρίς περιθώρια. Η νίκη αυτή είναι σημαντική για να παλέψουμε για την πρόκριση. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε το ίδιο κίνητρο για να προκριθούμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, αλλά και στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x