Ως φαβορί για το Final Four του Basketball Champions League χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο προπονητής της Μπαντίρμα, Χακάν Ντεμίρ, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε καλό μπάσκετ από την αρχή ως το τέλος του σημερινού παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χακάν Ντεμίρ στη συνέντευξη Τύπου:
- Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Πρώτα απ’ όλα ήρθαμε εδώ με χαμένο ρυθμό από τα διαδοχικά παιχνίδια. Παίξαμε καλό μπάσκετ από την αρχή ως το τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ένα από τα φαβορί για το Final Four. Καλή συνέχεια εύχομαι».

- Για τη διαφορά στην επίθεση των δύο αγώνων: «Το πρώτο παιχνίδι στην Τουρκία είχαμε να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή άμυνα της ΑΕΚ. Ήταν πολύ σκληρή η άμυνά τους. Προετοιμαστήκαμε για την άμυνα που θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και σήμερα είχαμε και τύχη».

Από την πλευρά του, ο γκαρντ των Τούρκων, Σεχμούς Χαζέρ, τόνισε: «Ήρθαμε εδώ έπειτα από μια ήττα στο πρωτάθλημα και χωρίς περιθώρια. Η νίκη αυτή είναι σημαντική για να παλέψουμε για την πρόκριση. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε το ίδιο κίνητρο για να προκριθούμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, αλλά και στην ΑΕΚ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.