Ευρώπη

Ντιλέινι: «Πήρα την καλύτερη απόφαση για μένα» (pic)

Ως την καλύτερη απόφαση, για το δικό του συμφέρον, χαρακτήρισε ο Μάλκολμ Ντιλέινι τη λύση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα.

Ξεκάθαρα δική του απόφαση ήταν η αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, όπως ανέφερε ο Μάλκολμ Ντιλέινι στο Twitter.

Ο 31χρονος γκαρντ τόνισε πως η εξέλιξη αυτή ήταν η καλύτερη για εκείνον, ενώ ανέφερε πως αποχώρησε από τη Βαρκελώνη, μετά την έξαρση του κορωνοϊού και ήταν ο μόνος παίκτης, καθώς φοβήθηκε πως δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, λίγο αργότερα και ύστερα από ερώτηση που του έγινε, ο Αμερικανός αποκάλυψε πως τη Δευτέρα (11/5) του ζήτησε η ομάδα της Καταλονίας να επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ ανέφερε πως τις τελευταίες πέντε εβδομάδες δεν συμμετείχε στις τηλεδιασκέψεις της ομάδας και αυτό δεν ήταν δική του απόφαση, αφήνοντας να εννοηθεί πως τον είχαν… περιθωριοποιήσει οι «μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά το μήνυμα του Αμερικανού στο Twitter:

«Θα γίνω πολύ ξεκάθαρος… Η απόφασή μου να επιστρέψω σπίτι μου ότι γιατί οι ΗΠΑ ανέβασαν στο επίπεδο 4 την ταξιδιωτική οδηγία, προειδοποιώντας όλους τους Αμερικανούς για την επιστροφή τους. Δεν είμαι σίγουρος ότι όλος ο κόσμος που ζει στο εξωτερικό, έχει δει κάτι παρόμοιο και σε αυτό το σημείο αφορούσε εμένα, την ασφάλεια και την υγεία μου. Αυτό είναι όλο.

Επίσης, η απόφασή μου αναφορικά με το μέλλον μου δεν έχει να κάνει με το να είμαι σπίτι μου ή κάτι σχετικά με αυτό. Ήρθα στο σπίτι μου και δεν κουνήθηκα από αυτό για τους επόμενους δύο μήνες. Είχα πρόσβαση σε γήπεδο μπάσκετ και γυμναστή στο σπίτι μου. Θα ήταν καλύτερο να καθόμουν στη Βαρκελώνη και να κάνω κάποιες ασκήσεις ή να είμαι σπίτι μου, με τον προπονητή μου και να είμαι σε θέση να παίζω μπάσκετ, ώστε να είμαι έτοιμος σε περίπτωση που γίνει κάτι;

Τέλος, εκτιμώ την ευκαιρία που μου έδωσε η ομάδα και το μεγαλύτερο που με πονάει είναι ο δεσμός που είχα με τον κόσμο. Έκανα ξεκάθαρες τις προθέσεις μου ότι ήθελα να ολοκληρώσω εκεί την καριέρα μου. Αλλά, τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα όπως τα θες και έτσι δεν προχώρησε. Γι’ αυτό συνεχίζω. Και εύχομαι μόνο τα καλύτερα στον σύλλογο και τους πρώην συμπαίκτες μου. Εύχομαι να είχαμε ολοκληρώσει αυτό που ξεκινήσαμε, αλλά η απόφαση αυτή ήταν η καλύτερη για μένα και αυτό είναι που μετράει πάνω απ’ όλα. Δημιουργήστε τις ιστορίες σας, αλλά τα μόνα δεδομένα είναι πως αυτή ήταν δική μου απόφαση και ήρθε από μένα
».







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x