Ευρώπη

Ο ατζέντης του Καμπάτσο «δείχνει» παραμονή στη Ρεάλ: «Δεν υπάρχει τίποτα από το NBA»

O μάνατζερ του Αργεντινού πόιντ γκαρντ, τόνισε ότι η Ρεάλ θα πρέπει να δώσει απαντήσεις για το θέμα Σλούκα και ξεκαθάρισε ότι οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες, για να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ.

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Φακούντο Καμπάτσο να οδεύει στο ΝΒΑ, έβαλε ο ατζέντης του. Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, για αποχώρηση του Αργεντινού πόιντ γκραντ από την Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ισπανική ομάδα να έχει κάνει προσφορά στον Κώστα Σλούκα.

«Στην Αργεντινή όλοι έχουν τεράστιες προσδοκίες να δουν τον Φακούντο στο NBA. Κι εγώ θα ήθελα επίσης, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα», τόνισε ο Κλαούντιο Βιγιανουέβα, μιλώντας στο UCU Radio.

«Δεν με εκπλήσουν οι ειδήσεις για τον Κώστα Σλούκα, τα διαβάζω εδώ και αρκετές ημέρες, γιατί οι ομάδες προσπαθούν πάντα να βρουν τους καλύτερους παίκτες. Αρχικά, δεν το συσχετίζω με τον Φακούντο, αλλά είναι μια απάντηση που πρέπει να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης», πρόσθεσε ο Βιγιανουέβα.

«Ο Καμπάτσο είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη. Πριν από λίγα χρόνια το έλεγα και προσπάθησαν να μου πουν ότι έκανα λάθος. Σήμερα μπορώ αναμφίβολα να επιβεβαιώσω ότι είναι. Προσπάθησε να κάνει το άλμα στο NBA. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει σπείρει την αβεβαιότητα στο μέλλον του παγκόσμιου μπάσκετ και το ΝΒΑ δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το salary cap θα μειωθεί, τα συμβόλαια θα είναι χαμηλότερα. Επιπλέον, ο Καμπάτσο αισθάνεται σημαντικός στη Μαδρίτη. Είναι βασικός παίκτης της ομάδας και τρέχων MVP των τριών εθνικών διοργανώσεων: Σούπερ Καπ, Κύπελλο και πρωτάθλημα», κατέληξε ο μάνατζερ του 29χρονου άσου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x