Ελλάδα

Ο κόσμος του Ιωνικού «ψήφισε» Α1

Την παρουσία του Ιωνικού στην Α1, αφού πήρε τις εγγυήσεις πως δεν θα αλλάξει το όνομα, ψήφισε ο κόσμος της ομάδας από τη Νίκαια.

Πήρε την έγκριση από τον κόσμο του ο Ιωνικός.

Έπειτα από πρόσκληση του Ερασιτέχνη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (13/7) η ανοικτή συνέλευση των φιλάθλων, οι οποίοι στο τέλος ψήφισαν τη συμμετοχή της ομάδας από τη Νίκαια στην Α1.

Η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε χθες 13/7 -έπειτα από πρόσκληση του Ερασιτέχνη- η ανοιχτή συνέλευση φιλάθλων του Ιωνικού με θέμα την επόμενη μέρα του τμήματος μπάσκετ.

Εφόσον, παρουσιάστηκαν όλες οι διαθέσιμες επιλογές που υπήρχαν μέχρι χθες στα χέρια μας, εφόσον έγινε ξεκάθαρο πως ο Αθλητικός Όμιλος Ιωνικός δεν πρόκειται να αλλάξει όνομα, εφόσον απαντήθηκαν από τον κ. Τσάπα όλες οι ερωτήσεις του κόσμου για την προηγούμενη χρονιά και παρουσιάστηκε η πρότασή του επίσημα και δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις που ζήτησε ο κόσμος, πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία δι’ ανατάσεως της χειρός.

Το ερώτημα που τέθηκε προς ψήφιση ήταν το αν εγκρίνεται η πρόταση του κ. Τσάπα για την επομένη μέρα στην Α1, χωρίς να τεθεί κανένα διχαστικό δίλημμα που θα οδηγούσε σε διάσπαση του κόσμου της ομάδας.

Η συντριπτική πλειοψηφία υπερψήφισε την πρόταση και ο Ιωνικός θα συνεχίσει στην Α1 κατηγορία, ως Ιωνικός.

Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας που αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης, παρευρέθηκαν για 2.5 ώρες στο Δημαρχείο.

Την ιστορία, λοιπόν, την γράφουν οι παρόντες!

Υ.Γ. Όλη μας η προσοχή στρέφεται πλέον στο γηπεδικό, οπού σε συνεργασία με τον Δήμο, ο Ιωνικός θα πρέπει τον Οκτώβριο να έχει το δικό του γήπεδο στην Α1!

Υ.Γ.2 Όλοι μέλη στον ερασιτέχνη για έναν πανίσχυρο Ιωνικό!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x