Euroleague

Μπουρούσης: «Αποδείξαμε πολλά…»

«Απάντηση» σε όσους θεωρούσαν πως η Ρεάλ δεν θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση στο Final-4 ήταν η αποψινή νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ευλογημένος που ανήκει στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης και του δίνεται η δυνατότητα να σηκώνει τρόπαια εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπουρούσης λίγη ώρα μετά την πρόκριση στο Final-4 του Μιλάνου επί του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας σέντερ μίλησε για την καρδιά και τις... αποδείξεις που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς ένιωσε αγωνιζόμενος κόντρα στην πρώην ομάδα του.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πέρσι μου δείξανε εμπιστοσύνη και με φέρανε στην ομάδα. Για πρώτη φορά μιλάω γι’ αυτό και είμαι χαρούμενος που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Θα είμαστε στο Final-4, θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και έχουμε ήδη σηκώσει το Κύπελλο. Σήμερα ήταν ένα δυνατό ματς, όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μου δούλεψε σωστά, δείξαμε χαρακτήρα και αποδείξαμε πολλά σε αυτούς που πίστευαν πως είχαμε ήδη αποκλειστεί μετά το 2-2. Δείξαμε καρδιά κι ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη. Δεν θέλω να μιλήσω για μένα, μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω σε μια ιστορική ομάδα, τη βασίλισσα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Στην Αθήνα και εδώ στο πέμπτο ματς δεν αισθανόμουν την πίεση των πρώτων αγώνων. Είναι δύσκολο να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα, όποια ομάδα θα είναι πιο τυχερή στο τέλος θα τα καταφέρει», ήταν τα λόγια του Μπουρούση στην κάμερα της NOVA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x