Ευρώπη

Οι λόγοι του «διαζυγίου» ανάμεσα στον Τρινκιέρι και την Παρτίζαν

Παράλογες απαιτήσεις φέρεται να είχε από την Παρτίζαν ο Αντρέα Τρινκιέρι και γι’ αυτό οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στο «διαζύγιο», σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας.

Πρόσφατα, η Παρτίζαν ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις τελευταίες πληροφορίες να τον θέλουν κοντά στην Μπάγερν Μονάχου.

Το προηγούμενο διάστημα και οι δύο πλευρές θεωρούσαν δεδομένη τη συνέχεια της συνεργασίας τους, αλλά σύμφωνα με την «kurir» όλα άλλαξαν στη συνάντησή τους, λόγω των απαιτήσεων του Ιταλού κόουτς.

Πριν από μερικές ημέρες, λοιπόν, έγινε ένα ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση των «ασπρόμαυρων» και τον 51χρονο προπονητή, όπου έκαναν μία επαναδιαπραγμάτευση της αρχικής τους συμφωνίας, λόγω των νέων συνθηκών που διαμορφώθηκαν από την έξαρση του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αντρέα Τρινκιέρι είχε έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη με την Παρτίζαν, βάσει του οποίου θα έπρεπε να λάβει 550.000 ευρώ. Η διοίκηση της ομάδας από τη Σερβία του πρότεινε μείωση, κάτι που εκείνος δεν αποδέχθηκε. Μάλιστα, ο Ιταλός φέρεται να είχε και μία παράλογη απαίτηση, που ήταν ένα πολυτελές διαμέρισμα στο κέντρο του Βελιγραδίου, όπου το ενοίκιο είναι ύψους 2.000 ευρώ.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Παρτίζαν δεν ήταν διατεθειμένη να καλύψει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και γι’ αυτό οι δύο πλευρές έφτασαν στο «διαζύγιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x