Μία από τις μεγαλύτερες προσφορές της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του μεγάλου χορηγού της Bwin στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν, είναι η ελεύθερη πρόσβαση στην Euroleague TV.

Οι «ερυθρόλευκοι», ανακοίνωσαν πως από αύριο Τρίτη (24/09) θα αποστέλλονται στους δικαιούχους οι κωδικοί, τονίζοντας τα εξής:

«Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σε συνεργασία με τη bwin, Mεγάλο Xορηγό της ομάδας μας, προσφέρουν το Euroleague TV pass στις περισσότερες κατηγορίες των κατόχων καρτών διαρκείας.

Μέσω αυτής της μοναδικής προσφοράς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν (σε πρώτη φάση) μέσω PC, Tablet ή κινητού -όπου και αν βρίσκονται- τους 17 εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας! To Euroleague TV Pass ΙΣΧΥΕΙ και για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τη σεζόν 2019-20, μέχρι και το φάιναλ φορ!

Οι δικαιούχοι θα λάβουν τον μοναδικό κωδικό μέσω sms ή μέσω email.Οι αποστολές των μηνυμάτων θα αρχίσουν την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:00.

Η προσφορά ισχύει και για όσους δεν έχουν αποκτήσει ακόμη, αλλά επιθυμούν να αποκτήσουν κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη σεζόν 2019-20. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το επίσημο site της www.olympiacosbc.gr ή το www.ticketmaster.gr . Επίσης, μπορούν να καλούν από Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 - 18:00 στο 210 89 38 007» .