Ελλάδα

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι συνεργάτες του Παντελάκη

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε το τεχνικό επιτελείο του Γιώργου Παντελάκη.

Έπειτα από την ανανέωση συνεργασίας της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού με τον κόουτς Γιώργο Παντελάκη, ανακοινώθηκαν και επίσημα τα ονόματα των ανθρώπων που θα έχει στο πλευρό του από τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Παντελάκη, ανακοινώνεται το επιτελείο της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, για την επόμενη σεζόν το οποίο αποτελείται από τους Θάνο Νίκλα (β’ Προπονητής), Βαγγέλη Ανυφαντή (Γυμναστής), Κώστα Λώλη (Φυσιοθεραπευτής), Εύη Δημητράτου (Team Manager), Σταύρο Πάτση (Φροντιστής). Παράλληλα παραμένει ως επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, ο χειρούργος-ορθοπεδικός και ειδικός αθλήτριος κ. Γιώργος-Γρηγόρης Καραχάλιο».

https://developers.facebook.com/docs/plugins/embedded-posts/?prefill_href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FOlympiacosSFP.official%2Fposts%2F3169890566428244&__cft__[0]=AZXVsOH2SKy8vvEInBRk_rImwp7jrpaYDOw7KYdHoLDpgvH-U_daxgKxHEOZzklPwkl2BQBWpc3tAw0JjqXtUAP4-RZnJgsjOS45drTHvjsPZPD8Rlp72P2Fu_6mq-HE1Yt5fsGCopMiCbOjRko_YY7iMJYOdMf9zMe74RymWFoUaQ&__tn__=p%2CP-R#code-generator

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x