Ελλάδα

Η επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Factory Outlet (vid)

Σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Factory Outlet του αεροδρομίου και οι «ερυθρόλευκοι» εγκαινίασαν τη χορηγική τους συνεργασίας με το πολυκατάστημα.

Η επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Factory Outlet.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή βρέθηκε σύσσωμη στο πολυκατάστημα που βρίσκεται στο αεροδρόμιο, εγκαινιάζοντας και επισήμως τη χορηγική συνεργασία των δύο πλευρών.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Factory Outlet γιατί σε δύσκολους καιρούς συμπράττει με τον Ολυμπιακό. Για εμάς όλους στην ομάδα, αλλά και για τους ιδιοκτήτες είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν την προσπάθεια και γίνονται συνοδοιπόροι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν, και θα προσπαθήσουμε μέσα από την πορεία μας στα γήπεδα να φανούμε αντάξιοι αυτής της χορηγίας», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο γκαρντ της ομάδας μας, Κώστας Σλούκας, τόνισε: «Πρόκειται για μια καινούργια συνεργασία. To Factory Outlet είναι κάτι πολύ μεγάλο και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε. Ο χώρος εδώ που βρισκόμαστε είναι φανταστικός και ελπίζω αυτή η συνεργασία εκτός από κερδοφόρα και για τους δύο να είναι και γουρλίδικη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x