Euroleague

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έκανε τεράστια προσπάθεια απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά στο τέλος λύγισε, με τον ΜακΚίσικ σίγουρα να ήταν κορυφαίος.

Αν και άγγιξε την ανατροπή της χρονιάς, ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε 75-74 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μέσα στο ΣΕΦ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για να γίνεται αυτή η… κουβέντα ήταν ο ΜακΚίσικ, που είχε για άξιο συμπαραστάτη τον Βεζένκοβ.

Η κριτική των «ερυθρόλευκων» (με άριστα το «10»):

Χάρισον (5): Αγωνίστηκε για περίπου 11 λεπτά μετά τον τραυματισμό του, δείχνοντας κάποια όρεξη με 5 πόντους. Αλλά, δεν μπορεί κανείς να πει ότι έκανε και τη… διαφορά και γι’ αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε περισσότερο.

Λαρεντζάκης (4): Χρησιμοποιήθηκε «σκάρτα» για 10 λεπτά, όπου έδειξε μαχητικότητα στην άμυνα. Στην επίθεση, όμως, δεν ήταν στη μέρα του έχοντας 0/2 δίποντα και 0/3 τρίποντα.

Σπανούλης (5): Ήταν στην πεντάδα της ανατροπής, έτρεξε, προσπάθησε, έβγαλε ακόμη και άμυνες. Ωστόσο, επιθετικά ο αρχηγός δεν ήταν σε καλή μέρα, με 1/2 δίποντα και 1/7 τρίποντα, ενώ είχε μόλις και 2 ασίστ.

Σλούκας (5): Μέτριο παιχνίδι –για τα δεδομένα του- και από εκείνον. Είχε 7 πόντους με λίγες προσπάθειες και 4 ασίστ, αλλά με 6 λάθη, τα οποία ήταν εύκολα για την κλάση του.

Βεζένκοβ (8): Από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού. Είχε 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και τρομερές άμυνες, ακόμη και πάνω στον Τζέιμς.

Πρίντεζης (6): Η εικόνα του ήταν θετική στο ματς και μάλιστα με το δικό του καλάθι και φάουλ έβαλε ξανά τον Ολυμπιακό μπροστά στο τέλος. Αστόχησε στην κρίσιμη βολή και η ήττα του Ολυμπιακού ήρθε στον πόντο…

Ζαν-Σαρλ (5): Περισσότερο λόγω… ανάγκης έπαιξε 26:07’’ ελλείψει λύσεων στη φροντ λάιν. Πέτυχε 6 πόντους, πήρε ισάριθμα ριμπάουντ, αλλά το… μπλαζέ του παιχνίδι κόστισε κατοχές στους «ερυθρόλευκους», αφού έχασε αρκετές φορές την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Τζένκινς (4): Αγωνίστηκε για μόλις 8:37’’ και αυτή τη φορά πέρασε και δεν… ακούμπησε. Έκανε εύκολα λάθη, επιθετικά δεν πρόσφερε κάτι και δικαιολογημένα δεν αγωνίστηκε ξανά.

Έλις (4): Για άλλη μία φορά, κατώτερος των περιστάσεων. Χαμένο λέι απ, κάρφωμα, να «κρύβεται» πίσω από τον ψηλό και να μην δίνει επιλογή στο πικ εν ρολ, εύκολα φάουλ στην άμυνα, λόγω της αδυναμίας του. Το «4» επειδή πήρε 6 ριμπάουντ.

ΜακΚίσικ (9): Απολαυστικός! Όχι μόνο για τους 24 πόντους που σημείωσε, αλλά για το τρομερό φιλότιμό του. Με το πάθος και την ενέργειά του, ήταν ο μόνος που πίστεψε στην ανατροπή στο -25 και κατάφερε να παρασύρει όλη την ομάδα σε αυτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x