Euroleague

Ουάιλι: «Συγκέντρωση ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Τζέικομπ Ουάιλι κατά την αναχώρηση της αποστολή του Παναθηναϊκού για την Αγία Πετρούπολη και το παιχνίδι με την Ζενίτ.

Συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι και ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Ζενίτ πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός όπως τόνισε ο Τζέικομπ Ουάιλι κατά την αναχώρηση της αποστολής του τριφυλλιού για την Αγία Πετρούπολη.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα τέσσερα δεκάλεπτα του αγώνα και ειδικά στο τελευταίο. Χάσαμε δύο πραγματικά πολύ κλειστά παιχνίδια, θεωρώ όμως πως δεν χρειάζεται πανικός. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Δυστυχώς, χάσαμε δύο αγώνες με τον ίδιο τρόπο και αυτό είναι σκληρό. Για εμάς ήταν δύο εμπειρίες από τις οποίες θα πρέπει να διδαχτούμε για να μην επαναληφθούν. Πρέπει να μάθουμε από τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε τα δύο αυτά παιχνίδια απέναντι σε Βιλερμπάν και Αρμάνι προκειμένου να μην ξαναγίνει στο μέλλον», ανέφερε ο άσος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι είμαστε πιο γρήγοροι και πιο ευέλικτοι από αυτούς και να τρέξουμε γρήγορα το παρκέ. Σε ό,τι αφορά την άμυνα, απαιτείται ομαδική δουλειά ώστε να αντιμετωπίσουμε τη δύναμή τους κάτω από το καλάθι. Και οι πέντε θα πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να πάμε όλοι στο ριμπάουντ», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x