Euroleague

Ουόκαπ: «Παίξαμε με σοβαρότητα και περηφάνια»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της Ζαλγκίρις έπαιξαν με σοβαρότητα κόντρα στον Παναθηναϊκό απέδωσε το +15 των Λιθουανών ο Τόμας Ουόκαπ.

Ο Τόμας Ουόκαπ τόνισε πως είναι τιμή για τους παίκτες να αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα και θεωρεί πως έπαιξαν με ένταση και πήραν πολλά ριμπάουντ, για αυτό και εξήρε τους ψηλούς των Λιθουανών.

Αναλυτικά: «Τέτοιου είδους παιχνίδια, πολλές φορές μπορεί να μην τους δώσεις ιδιαίτερη σημασία, αλλά για μένα είναι τιμή. Σημαίνει πολλά για εμάς, το σύλλογο, τους πάντες. Υπάρχει ακόμα πολλή περηφάνια.

Έτσι, παρότι το παιχνίδι δεν ήταν για την πρόκριση στα πλέι οφ ή για την εξασφάλιση κάποιας θέσης, σημαίνει πολλά να βγεις και να παίξεις φορώντας αυτήν τη φανέλα. Παίξαμε με ένταση, συγκέντρωση και αντιμετωπίσαμε με σεβασμό το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες βγήκαν μπροστά, όλοι πήγαν δυνατά στα ριμπάουντ, κάτι σημαντικό.

Δεν ξέρω αν οι αντίπαλοί μας αν είχαν υψηλά στατιστικά στα ριμπάουντ, αλλά οι δικοί μας ψηλοί έκαναν εξαιρετικά boxout και ακολούθησαν πολύ καλά το πλάνο μας. Ήταν σπουδαία η δουλειά που έκαναν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x