Ευρώπη

Πάει για «βόμβα» με Σάλιντζερ η Ρεάλ!

Μία δυνατή προσθήκη στη φροντ λάιν της αναμένεται να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς φέρεται να είναι κοντά στον πρώην NBAer, Τζάρεντ Σάλιντζερ!

Έτοιμη να δυναμώσει ακόμη περισσότερο φέρεται να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τη «Marca», η «βασίλισσα» είναι κοντά στο να δώσει τα χέρια με τον πρώην NBAer, Τζάρεντ Σάλιντζερ, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Κίνα και τους Shenzhen Leopards.

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Ευρώπης προσφέρουν συμβόλαιο διάρκειας τριών μηνών στον 26χρονο φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αν ικανοποιήσει τον Πάμπλο Λάσο σε αυτό το διάστημα, τότε θα υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν ένα φουλ ρόστερ, προκειμένου να έχουν λύσεις σε ενδεχόμενες απουσίες, όπως πέρυσι, όπου τραυματίστηκε ο Κούζμιτς ή τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι Ράντολφ και Αγιόν. Στο μεταξύ, η «βασίλισσα» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σέρβου σέντερ μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Πέρυσι, ο Σάλιντζερ μέτρησε 45 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Κίνας, έχοντας κατά μέσο όρο 30,1 πόντους, 16,6 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ. Ο 26χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στο ΝΒΑ το 2012 με τους Σέλτικς, στους οποίους έμεινε τέσσερα χρόνια και στη συνέχεια αγωνίστηκε για μία σεζόν στους Ράπτορς, προτού μετακομίσει στην Ασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x