Euroleague

Βόβορας: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος του αγώνα»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Βόβορα κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού

Στα προβλήματα που προέκυψαν στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Γιώργος Βόβορας σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της ομάδας με τελικό προορισμό τη Ρωσία.

«Eίχαμε δύο ατυχίες στη σημερινή προπόνηση που θα στερήσουν την συμμετοχή δύο σημαντικών παικτών για μας. Είναι ατυχίες που θα αντιμετωπίσουν πολλοί προπονητές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις και μέσα από διαφορετικά σχήματα να αναπροσαρμόσουμε την τακτική μας και την φιλοσοφία μας. Θα προσπαθήσουμε με διαφορετικό τρόπο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μείνουμε μέχρι το τέλος μέσα στο παιχνίδι», ανέφερε ο τεχνικός του τριφυλλιού για τις απουσίες των Σαντ-Ρος, Τζάκσον και Γουάιτ.

Για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού υποστήριξε...

«Η Χίμκι είναι μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο από το 'ένα' έως το 'πέντε'. Διαθέτει παιδιά που μπορούν να σκοράρουν, μπορούν να απειλήσουν και μέσα και έξω. Όμως και η Χίμκι είχε προβλήματα τραυματισμών και μέχρι στιγμής έχουμε δει μια εικόνα χωρίς τον Σβεντ ο οποίος πιθανότατα θα είναι μέσα στο παιχνίδι και θα είναι μια διαφορετική Χίμκι στην προσέγγιση του παιχνιδιού μέχρι τώρα. Κινητήριος μοχλός της θα παραμείνει ο Σβεντ παρά το γεγονός ότι δεν έχει παίξει σε κανένα παιχνίδι μέχρι στιγμής. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε και ιδιαίτερα απέναντι σε μια επιθετικογενής ομάδα όπως είναι η Χίμκι, να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά, να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και μέσα από την καλή άμυνα να χτυπήσουμε επιθετικά εκεί που έχουμε προσαρμόσει και έχουμε προετοιμάσει το παιχνίδι», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x