Το βαρύ πρόστιμο της Ευρωλίγκας (με αφορμή τη συμπεριφορά του κόσμου στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπαρτσελόνα) «πόνεσε» τον Παναθηναϊκό, που έκανε κάλεσμα στους οπαδούς τους να μην επαναλάβουν ανάλογες ενέργειες που πλήττουν τόσο την προσπάθεια των παικτών στο παρκέ, όσο και αυτή της διοίκησης που… ματώνει οικονομικά σε χαλεπούς καιρούς.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό σε όλους, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την Ευρωλίγκα με συνολικό πρόστιμο ύψους 22 χιλιάδων ευρώ (15 χιλιάδες για ανάρμοστη συμπεριφορά του κοινού απέναντι στους διαιτητές και 7 χιλιάδες για χρήση φωτοβολίδων) ενώ κλήθηκε σε απολογία για πανό που αναρτήθηκε στο ΟΑΚΑ στη διάρκεια του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν αποδείξει πολλάκις την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα. Θεωρούμε ότι είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι καταστάσεις όπως αυτή με τη Μπαρτσελόνα δημιουργούν πρόβλημα, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο καθώς οφείλουμε να σεβόμαστε τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών όσο και σε οικονομικό με δεδομένη τη σοβαρή οικονομική επένδυση που έχει γίνει σε πολύ δύσκολες εποχές για όλους.

Οι ακραίες αντιδράσεις δεν εξυπηρετούν κανέναν. Αντιθέτως δημιουργούν προβλήματα.

Δεν επιθυμούμε να επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στο ΟΑΚΑ και είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο επιθυμούν και οι φίλοι της ομάδας.
Είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε κάποια πράγματα, όχι όμως το να βλάπτουμε την ίδια την ομάδα μας. Για τον Παναθηναϊκό πρέπει να μαχόμαστε όλοι, να έχουμε πάθος και πίστη χωρίς όμως να ξεπερνάμε τη λεπτή γραμμή που θα μας οδηγήσει στο άλλο άκρο του να βλάπτουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube