Euroleague

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο εξωπραγματικός Μήτογλου ήταν ο κορυφαίος του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση με τη Χίμκι.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 94-78 της Χίμκι και επανήλθε στις νίκες στην Ευρωλίγκα, με τον Ντίνο Μήτογλου να παίζει και για τους απόντες Παπαπέτρου, Παπαγιάννη.

Ο 24χρονος φόργουορντ ήταν ασταμάτητος και κατέρριψε αρκετά ρεκόρ με την επιβλητική εμφάνισή του.

Το sport-fm.gr επιχειρεί την αξιολόγηση των παικτών του «τριφυλλιού» για την αναμέτρηση με τους Ρώσους.

Αναλυτικά (με άριστα το 10):
Μακ (3): Για μια ακόμα αναμέτρηση, ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε σε ρηχά νερά (5 πόντοι με 1/5 εντός παιδιάς) στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε, παρότι είχε απέναντί του την πιο «χαλαρή» άμυνα της Ευρωλίγκας. Επίσης, ήταν φανερή η έλλειψη συγκέντρωσης στο οργανωτικό κομμάτι.

Μποχωρίδης (4): Ούτε κρύο, ούτε ζέστη για τον 26χρονο, που έκανε τα απολύτως απαραίτητα (5 πόντοι, 3 ασίστ).

Όγκαστ (5): Για πρώτη φορά αγωνίστηκε τόσο πολύ στη φετινή Ευρωλίγκα (σχεδόν 24 λεπτά), λόγω της απουσίας του Παπαγιάννη. Ήταν μαχητικός και έδειξε διάθεση (σ.σ. πήρε 5 επιθετικά ριμπάουντ), αλλά είναι φανερό πως δεν έχει ρυθμό επιθετικά.

Κασελάκης (5): Δεν χρειάστηκε να… κάνει και πολλά ο διεθνής φόργουορντ. Έμεινε στους 5 πόντους, βοήθησε με την άμυνα που έπαιξε.

Βουγιούκας (-): Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Καλαϊτζάκης (6): Θετικός ο μικρός, που αγωνίστηκε στο τελευταίο 5λεπτο και πρόλαβε να πετύχει 7 πόντους.

Φόστερ (-): Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί. Η σημερινή απουσία του από το ματς ίσως είναι ένα μήνυμα από τον Κάτας.

Νέντοβιτς (7,5): Ως συνήθως, ξεκίνησε νωχελικά το ματς, αλλά ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 21 πόντους και 5 ασίστ, αν και ήταν άστοχος έξω από τα 6,75μ. (3/10).

Γουάιτ (7): Αξιοπρεπέστατος και ουσιαστικός, «άνοιξε» όταν… έπρεπε την αντίπαλη άμυνα με τα τρίποντά του (3/4). Πήρε και 5 ριμπάουντ, ενόσω ήταν αλάνθαστος.

Μήτογλου (9,5): Άγγιξε το τέλειο! Κουβάλησε στις πλάτες του τον Παναθηναϊκό και έκανε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα σε πόντους (29) και σύστημα αξιολόγησης (42 μονάδες). Προσθέστε και τα 12 ριμπάουντ, τα 8 εκ των οποίων ήταν επιθετικά, που απέφεραν κρίσιμους πόντους. Δεν υπάρχουν και πολλά κοσμητικά επίθετα για να περιγράψουν την τρομερή εμφάνιση του φόργουορντ του «τριφυλλιού».

Μπέντιλ (5): Έβαλε κι εκείνος το λιθαράκι του στον τομέα των ριμπάουντ (4 συνολικά), ωστόσο ήταν άστοχος (2/7 εντός παιδιάς, 2/4 βολές) και δεν βοήθησε επιθετικά.

Σαντ-Ρος (5): Μέτριος ο Κουβανός γκαρντ/φόργουορντ, όμως δεν χρειάστηκε να υπερβεί εαυτόν. Άλλωστε, τέτοιου τύπου ματς δεν του… ταιριάζουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x