Euroleague

Χωρίς Νέντοβιτς και Κασελάκη στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός

Δύο απουσίες θα έχει ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με την Άλμπα, αφού δεν θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο ο Νέντοβιτς και ο Κασελάκης.

Δύο πονοκεφάλους έχει ο Όντεντ Κάτας για τη συνάντηση του Παναθηναϊκού με την Άλμπα (26/2, 21:00) στο Βερολίνο για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Κοντός, δεν θα ταξιδέψουν στη Γερμανία ο Νεμάνια Νέντοβιτς και ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και προτιμήθηκε να μην ρισκάρει κάποια υποτροπή.

Αντίστοιχα, ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και θα μείνει στην Αθήνα.

Από την άλλη, ο Ισραηλινός τεχνικός θα πάρει μαζί του στην αποστολή όλους τους παίκτες του, μεταξύ αυτών και τον νεοαποκτηθέντα Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, ωστόσο σε μια προσπάθεια να ενταχθεί καλύτερα στην ομάδα, αφού όλο αυτό το διάστημα η προετοιμασία των «πρασίνων» γινόταν μετ’ εμποδίων λόγω κορωνοϊού.

Συν τοις άλλοις, διαθέσιμος θα είναι και ο Λευτέρης Μαντζούκας που θα κάνει επίσης το ταξίδι. Επίσης και όπως τόνισε ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM, ο νεοφερμένος Μάριο Χεζόνια αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Πέμπτη (25/2) εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x