Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Με Τζόλη και Ζίβκοβιτς η αποστολή για Τρίπολη

Στην διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για το εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα τέθηκαν Τζόλης-Ζίβκοβιτς, ενώ εκτός έμειναν Κρέσπο, Αουγκούστο, Ίνγκασον, Σβαμπ και Μιχάι.

Στη… σχεδόν καλοκαιρινή Τούμπα ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας αρκετές απουσίες, αλλά και μοναδικό στόχο τη νίκη.

Η τελευταία προπόνηση του «δικέφαλου του Βορρά» πριν τη… μάχη με τους Αρκάδες είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης. Ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, rondo, ακολούθησαν παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης, οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο, ενώ στο φινάλε δόθηκε έμφαση στα τελειώματα και κάποιες τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Ο Χοσέ Κρέσπο δούλεψε κι αυτός μόνος του, όπως κι ο Ενέα Μιχάι, ο οποίος ανεβάζει σταδιακά στροφές και μπαίνει στην τελική ευθεία της αποκατάστασής του.

Οι Χρήστος Τζόλης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος εκτός από τους τραυματίες Κρέσπο, Μιχάι και Αουγκούστο δεν υπολογίζει και στους τιμωρημένους Ίνγκασον και Σβαμπ.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Νινούα, Καγκάβα, Μουργκ, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης, Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x