Ελλάδα

Παπαντωνίου: «Μας έδωσε δύναμη η ατμόσφαιρα στο ματς με τον Άρη»

Στην παρουσία του κόσμου της Λάρισας στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη στάθηκε ο Νώντας Παπαντωνίου, ενόψει του παιχνιδιού με τον Ηρακλή για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Χαίρεται.

Προερχόμαστε από μια καλή εβδομάδα. Μετά τη νίκη επί του Άρη καταφέραμε να προκριθούμε και στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Παρ’ όλη την κούραση και το ταξίδι, κάναμε ένα καλό ματς απέναντι στην ομάδα της Δάφνης Δαφνίου.

Χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια γιατί κάνουν καλό στην ομάδα, καθώς βρίσκουν ρυθμό όλοι οι παίκτες.

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή, μια ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ, αθλητικούς ξένους, έμπειρους Έλληνες και μια καλά δομημένη ομάδα που στην έδρα της, κυρίως λόγω της ατμόσφαιρας των φιλάθλων της, παίζει πολύ καλό μπάσκετ.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε την τακτική του προπονητή μας για να σταματήσουμε τα ατού του Ηρακλή,

Θα ήθελα να αναφερθώ στο τελευταίο μας παιχνίδι με τον Άρη, μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας. Ένιωσα την έδρα μας σε κόσμια επίπεδα και αυτό μας έδωσε δύναμη να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Μας έκανε να δείξουμε πάθος και δίψα για το θετικό αποτέλεσμα και το σημαντικότερο, ο ένας να θυσιάζεται για τον άλλο.

Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και να δείξουμε πάλι το καλό μας πρόσωπο.

Κάθε εντός έδρας αγώνας για μας είναι τελικός και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη.

Κλείνοντας, θέλω να αυτοσαρκαστώ, καθώς δεν θα αναφερθώ πάλι στο "να έχουμε υγεία οι αθλητές" γιατί δεν μου πήγε γούρι την τελευταία φορά…

Θα τα ξαναπούμε σύντομα!
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x