Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της ΕΡΤ:

Για το ματς με το Μαυροβούνιο: «Για πρεμιέρα, πήγαν όλα καλά. Είχαμε άγχος στην αρχή, φάνηκε. Αλλά το διορθώσαμε και κερδίσαμε».

Για τους Βούτσεβιτς-Ντούμπλιεβιτς: «Μιλάμε για καλούς παίκτες, εγώ και ο Μπουρούσης διαβάσαμε καλά το παιχνίδι τους και τα βγάλαμε πέρα. Έπρεπε να βοηθήσουμε και το κάναμε».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε πολλά να δώσουμε ακόμα. Κοιτάμε τα θετικά, προσπαθούμε να διορθώσουμε και τα κακά. Θα χρειαστούμε τη νίκη και στα άλλα ματς. Χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωσή μας. Όλοι σκεφτόμασταν μόνο το σημερινό παιχνίδι. Θα πάμε προετοιμασμένοι την Τρίτη. Κοιτάω μόνο πότε να βοηθήσω την Εθνική. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Είχαμε πολύ θερμό κλίμα».

Για τη παρουσία των φίλων της ομάδας στο γήπεδο: «Ανατρίχιασα όταν άκουσα τον Εθνικό ύμνο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Είναι λόγω του Γιάννη. Έχει πετύχει πολλά στο ΝΒΑ. Έχει δουλέψει και είμαστε χαρούμενοι γι αυτόν. Είναι ευπρόσδεκτοι οι φίλαθλοι και χαιρόμαστε που αγαπούν την Εθνική ομάδα. Δεν κοιτάμε πόσα παιχνίδια μένουν, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube