Euroleague

Παπαγιάννης: «Έχουμε προετοιμαστεί για τη Μπάγερν, με το καλό να γυρίσει πίσω ο Πιτίνο»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το ματς στο Μόναχο, τόνισε πως πρέπει να εκμεταλλευτεί τα καλά στοιχεία του και έδειξε… ανυπόμονος να συνεργαστεί με τον Ρικ Πιτίνο!

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί, μετά το Κάουνας, να φύγει και από το Μόναχο με το «διπλό» εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης σε δηλώσεις που έκανε πριν την αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής για τη Γερμανία με αφορμή το ματς με τη Μπάγερν.

Παράλληλα, ο διεθνής σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε και για την εκ νέου συνεργασία του με τον Ρικ Πιτίνο, δείχνοντας να την περιμένει… πως και πως.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαγιάννης:

Για την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού μετά από τη νίκη στο Κάουνας: «Είναι δυο παιχνίδια με δυνατές ομάδες μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Κάναμε μια σημαντική νίκη με τη Ζάλγκιρις και έχουμε προετοιμαστεί για να είμαστε έτοιμοι».

Για το ματς με την Μπάγερν: «Έχουμε δει τι κάνουν πολύ καλά στο γήπεδο. Προέρχονται κι αυτοί από μια νίκη επί του Ολυμπιακού και σίγουρα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν μια νίκη μέσα στην έδρα τους».

Για τα καλά και κακά σημεία της γερμανικής ομάδας: «Για τις αδυναμίες δεν μπορούμε να μιλήσουμε τώρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε στα καλά μας κομμάτια».

Για την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο: «Με το καλό να γυρίσει πίσω ο κόουτς. Σίγουρα ξέρουμε όλοι ότι θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για την ομάδα και με το καλό να έρθει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x