Δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως θα κινηθεί νομικά κατά των δημοσιευμάτων που όπως τονίζει, τον παρουσιάζουν ως έναν διαφορετικό άνθρωπο, με αφορμή μία προσωπική υπόθεσή του (σ.σ. διαμάχη με τη σύντροφό του), έκανε ο Μανώλης Παπαμακάριος.

Αναλυτικά, η δήλωση του πρώην καλαθοσφαιριστή:

«Αγαπητοί φίλοι,

Θέλω να σας ενημερώσω, πως τα τελευταία 24ωρα, διαβάζω δημοσιεύματα σε ορισμένα Μέσα, που αφορούν το πρόσωπο μου και με παρουσιάζουν ως έναν άνθρωπο, ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με τον Μανώλη Παπαμακάριο.

Έχω μια μεγάλη διαδρομή στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα του μπασκετ και ουδέποτε έδωσα κάποιο δικαίωμα. Έχω πάρει πολλή αγάπη, σεβασμό και ξαφνικά, μια διαμάχη μου με τη σύντροφο μου - όπως συμβαίνει στα περισσότερα ζευγάρια - δημιουργεί εντελώς λανθασμένη εικόνα για το πρόσωπό μου. Έχουν γραφτεί πολλά αυτές τις ημέρες, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια απολύτως αποπροσανατολιστική εικόνα περί του προσώπου μου. Η σιγή δεν είναι αδυναμία και σε κάθε περίπτωση, δεν αποτελεί αποδοχή ή ανοχή για οτιδήποτε ελέχθη η γράφτηκε. Επιφυλασσόμενος όπως ασκήσω κάθε δικαίωμα μου προς αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης μου.

Μετά τιμής...

Μανώλης Παπαμακάριος»