Ευρώπη

Παπανικολόπουλος: «Έχουμε κίνητρο για διάκριση»

Δύσκολο χαρακτήρισε τον όμιλο του Περιστερίου στο BCL ο Νίκος Παπανικολόπουλος, ο οποίος τόνισε όμως πως αυτό αυξάνει το κίνητρο της ομάδας του για διάκριση στη διοργάνωση.

Χαρούμενος που το Περιστέρι θα συμμετέχει για δεύτερη σερί σεζόν στο Basketball Champions League δήλωσε ο Νίκος Παπανικολόπουλος.

Ο Έλληνας κόουτς χαρακτήρισε δύσκολο τον όμιλο που θα αγωνιστεί η ομάδα των δυτικών προαστίων, ωστόσο από την άλλη τόνισε πως αυτό δίνει έξτρα κίνητρο για διάκριση.

«Πρώτα απ’ όλα είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον θεσμό του Basketball Champions League, μία διοργάνωση που βλέπουμε ότι δυναμώνει πολύ, χρόνο με τον χρόνο», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Παπανικολόπουλος και συνέχισε:

«Έχουν προστεθεί αρκετές καλές ομάδες και αυτό το στοιχείο ενισχύει πολύ την διοργάνωση. Ξέραμε ευθύς εξ αρχής ότι φέτος η κλήρωση θα γινόταν μεταξύ πολλών δυνατών και ισάξιων ομάδων. Πλήρη εικόνα θα έχουμε όταν ολοκληρωθεί το δικό μας ρόστερ, αλλά και το ρόστερ των αντιπάλων μας.

Από μια πρώτη ματιά αντιλαμβάνεται κανείς ότι προφανώς πρόκειται για τον δυσκολότερο όμιλο, ο οποίος δεν έχει αδύναμες ομάδες. Η συμμετοχή στο BCL είναι για εμάς μία σημαντική πρόκληση και η δυσκολία του ομίλου μάς γεννά ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για διάκριση
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x