Euroleague

Παπαπέτρου: «Κάναμε λάθη, αλλά δείξαμε και θετικά στοιχεία με τον Ολυμπιακό»

Τα θετικά στοιχεία που είχε κόντρα στον Ολυμπιακό θα πρέπει να κρατήσει ο Παναθηναϊκός, ενόψει της συνέχειας, όπως δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Με προορισμό τη Γαλλία, για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν (13/10, 21:45), ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να τονίζει πως οι «πράσινοι» έκαναν αρκετά λάθη απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά από την άλλη έδειξαν και κάποια θετικά στοιχεία.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε το τελευταίο ματς. Κάναμε αρκετά λάθη, αλλά παρόλα αυτά δείξαμε και κάποια θετικά στοιχεία. Νομίζω πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι ακόμη πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα και πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Όπως έχει αποδειχθεί και άλλα χρόνια ο δρόμος είναι μακρύς. Κανείς δεν κέρδισε τον Οκτώβρη ή τον Νοέμβρη την Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ειδικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν:

«Σίγουρα είναι δύσκολο. Είναι πολύ μεγαλύτερο από το μπάσκετ. Ο καθένας μας έχει έναν κύκλο με ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Απαιτείται υπευθυνότητα απ’ όλους και ειδικά από τις ομάδες. Ως αθλητές προφανώς και θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αλλά θα πρέπει όλοι να είναι περισσότερο υπεύθυνοι γιατί υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από το μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x