Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Δεν θα πούμε όχι για μία ενδιαφέρουσα περίπτωση»

Το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ είναι η ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην εφημερίδα «Real News», επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό, η «Ένωση» έχει ανοιχτές τις κεραίες της για την απόκτηση ενός παίκτη που θα κριθεί ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό.

«Δεν έχουμε κάτι το χειροπιαστό, όμως διατηρούμε κεραίες ανοιχτές και αν προκύψει ενδιαφέρουσα περίπτωση δεν θα πούμε όχι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη φετινή περιπέτεια του Basketball Champions League και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Από την αρχή ελέγξαμε την κατάσταση στον όμιλο κι έτσι στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε το πλεονέκτημα οι περισσότεροι συνδυασμοί αποτελεσμάτων να είναι με το μέρος μας. Ήταν μία δίκαιη επιβράβευση που δεν θα την χαρακτήριζα εύκολη, ειδικά από τη στιγμή που προέκυψαν μαζεμένοι πολλοί τραυματισμοί και απουσίες παικτών. Στο εξής προχωράμε βήμα βήμα και επιδίωξή μας πρωταρχική είναι να μπούμε στους “8” της διοργάνωσης. Φυσικά και υπάρχει πάντα μεγαλύτερη φιλοδοξία με δεδομένο ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα που αταλάντευτα κυνηγά την κορυφή, ωστόσο δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Διάγουμε μια απρόβλεπτη χρονιά και το πιο σημαντικό για μένα είναι να είμαστε υγιείς και πλήρεις0.

Είναι αλήθεια πως έχουμε κάνει άσχημο κομμάτι τον τελευταίο μήνα. Είναι κάτι που μας λυπεί όλους, όμως έχει την εξήγησή του, αφού παίζουμε συνεχώς από τις αρχές Αυγούστου και δεν είναι φυσιολογικό μια ομάδα να είναι “στο κόκκινο” για μακρά περίοδο και με σοβαρές απουσίες ενίοτε. Σε κάθε περίπτωση, μένουμε ενωμένοι και ψύχραιμοι και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να φουλάρουμε. Στόχος βασικός να αγωνιστούμε στον τελικό, ενώ προφανώς και το Κύπελλο δεν μας αφήνει αδιάφορους, είναι ένας τίτλος»
.

Για την απουσία του κόσμου:

«Μεγάλο πλήγμα το να μην έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ελπίζω άμεσα να τελειώσει αυτή η περιπέτεια. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι να μην χάσουμε το κίνητρο, την πίστη και την διάθεσή μας παρά τις δεδομένες δυσκολίες. Και να είμαστε χαρούμενοι που κάνουμε αυτό που αγαπάμε, δίνοντας σταθερά και αμείωτα τον καλύτερό μας εαυτό γι’ αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

Συνάντηση Αγγελόπουλου-Παπαθεοδώρου για τα μεταγραφικά

Το έκανε ντέρμπι, αλλά βγήκε ζωντανή η ΑΕΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x