Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Πάντα η πρεμιέρα κρύβει κινδύνους - Να μπούμε με σωστό τρόπο στο πρωτάθλημα»

Για την έναρξη του πρωταθλήματος μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, που αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό Νικαίας.

Χαρούμενος για την έναρξη του πρωταθλήματος δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, που αναφέρθηκε στους κινδύνους που κρύβει η πρεμιέρα της Basket League, ενώ τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
- Για την έναρξη της Basket League:
«Πρώτα απ’ όλα είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι πολύ μεγάλη η περίοδος της αποχής από την τελευταία φορά που παίξαμε για το πρωτάθλημα. Πάντα η πρεμιέρα κρύβει κινδύνους. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή, καλή λειτουργεία και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να αρχίσουμε με τον σωστό τρόπο το πρωτάθλημα».

- Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Στόχος της ΑΕΚ είναι να είναι ανταγωνιστική να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί μέσα από την διαδικασία της σκληρής δουλειάς, της προπόνησης, της συνοχής και της συσπείρωσης που πρέπει να υπάρχει απ’ όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x