Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Βάστα Φέχτα για το BCL αλλά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν γλίτωσε την ερώτηση για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας.

Σε αυτή ο Έλληνας τεχνικός απάντησε με γλαφυρό τρόπο... «Ψάχνουμε έναν κοντό, έναν ψηλό, έναν ξανθό και έναν μελαχρινό».

Ο Παπαθεοδώρου, σχετικά με το παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα ανέφερε:

«Είναι ένα παιχνίδι BCL. Παίζουμε με μία καλή γερμανική ομάδα, με χαρακτήρα, με ποιότητα και με καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Είναι καλά δομημένη σε άμυνα και επίθεση, έχει πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Για εμάς είναι το τρίτο παιχνίδι σε διάστημα έξι ημερών. Πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωση μας και τα στοιχεία στο κομμάτι της συγκέντρωσης και της ενέργειάς μας», τόνισε και συνέχισε:

«Κάθε ομάδα για να επιβληθεί, πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό και να περιορίσει τα δυνατά σημεία του αντιπάλου. Θα πρέπει να ισορροπήσουμε στο κομμάτι της άμυνας και να έχουμε καλές λύσεις στην επίθεση. Παίζει σκληρά και σε υψηλό ρυθμό σε 40 λεπτά.
Όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, δεν έχει σημασία πόσες νίκες έχεις. Έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε τις πληροφορίες στα παιδιά και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Τώρα ελέγχουμε την κατάσταση στον όμιλό μας και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε στη συνέχεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.