Ευρώπη

Παπαθεοδώρου στον ΣΠΟΡ FM: «Σημαντική η πρόκριση, ανοιχτό αν θα πάρουμε παίκτη»

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε αποκλειστικά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Ράστα Φέχτα.

Πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ και φυσικά τη νίκη επί της Ράστα Φέχτα στη Γερμανία (70-81) δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. O τεχνικός της «Ένωσης» εξήρε τη δουλειά όλων των παικτών του κάνοντας ειδική αναφορά στους Ζήση και Τσάλμερς, ενώ άφησε ανοιχτό το αν η ομάδα του θα πάρει παίκτη.

Αναλυτικά, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM, Γιώργο Πετρίδη, για:

-τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ράστα Φέχτα: «Για 40 λεπτά ελέγξαμε το παιχνίδι απόλυτα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευστοχία και στο δεύτερο όχι τόσο, αλλά παίξαμε σε όλο το ματς καλό μπάσκετ, ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη που έφερε την πρόκριση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα».

-την εμφάνιση των Ζήση και Τσάλμερς: «Η ομάδα έχει ένα πάρα πολύ καλό υλικό, αθλητές όπως ο Ζήσης και ο Τσάλμερς που έχουν κάνει μια τεράστια καριέρα, αλλά και το ίδιο κίνητρο με τα προηγούμενα χρόνια για να μας οδηγήσουν σε επιτυχίες. Είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε τέτοιους παίκτες και μαζί με τα άλλα παιδιά θέλουμε τώρα που η σεζόν είναι σε κρίσιμη καμπή να έχουμε υγιή όλα τα παιδιά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

-το αν θα αποκτήσει παίκτη η ΑΕΚ: «Οι υποχρεώσεις τρέχουν, έχουμε ένα παιχνίδι την Τετάρτη και ταυτόχρονα κοιτάμε την αγορά. Η αγορά είναι ανοιχτή, ψάχνουμε να βρούμε μια επιλογή που θα μας δώσει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε τώρα. Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσουμε με τα παιδιά που είναι στην ομάδα και μας έχουν βοηθήσει πολύ».

-το αν θέλει να απαντήσει κάτι σε όσους τον έχουν επικρίνει: «Όχι, καμία απάντηση. Συνεχίζουμε. Ακόμη είμαστε στη μέση της χρονιάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x