Euroleague

Παππάς: «Ξεμείναμε από δυνάμεις»

Η έλλειψη δυνάμεων στο τέλος του ματς με τη Ρεάλ ήταν αυτές που κόστισαν στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o Χρήστος Παππάς.

Ο Ολυμπιακός «λύγισε» στη Μαδρίτη στο πέμπτο παιχνίδι των προημιτελικών με τη Ρεάλ και έχασε το εισιτήριο για το Final 4 του Μιλάνου, γεγονός που αποδόθηκε από τον Χρήστο Παππά στο ότι οι «ερυθρόλευκοι» ξέμειναν στο φινάλε από δυνάμεις.

«Στο τέλος ξεμείναμε από δυνάμεις. Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με πολλές επαφές. Εμείς ήμασταν πιο κουρασμένοι στο τέλος. Τα αμυντικά ριμπάουντ και μας στοίχισαν. Έπαιξε ρόλο στη συγκέντρωσή μας η έδρα τους όμως κυρίως ήταν θέμα δυνάμεων», είπε ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο ρυθμό στο πρώτο δεκάλεπτο. Νομίζω ότι εκεί οδηγήσαμε το παιχνίδι σε λάθος μονοπάτι και το… χάσαμε. Αν σε εκείνο το σημείο είχαμε ελέγξει το ρυθμό ίσως είχαμε εμείς το πάνω χέρι. Αυτό που κρατάμε είναι ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στη διάρκεια της σεζόν λόγω των τραυματισμών, μείναμε ενωμένοι, δουλέψαμε σκληρά και τελικά καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x