Ευρώπη

Πασκουάλ: «Αρμάνι και Ολυμπιακός κινούνται επιθετικά στις μεταγραφές» (video)

Αρμάνι Μιλάνο και Ολυμπιακός κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό «παζάρι», όπως δήλωσε ο προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Τσάβι Πασκουάλ.

Χαρούμενος που θα χτίσει τη νέα Ζενίτ δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Καταλανός κόουτς τόνισε πως είναι καλό για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης που θα συμμετέχει στην Ευρωλίγκα και την επόμενη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε στο δυναμικό μεταγραφικό «μπάσιμο» των Αρμάνι Μιλάνο και Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ στο κανάλι της Ζενίτ στο Youtube:

Για το πόσο διαρκεί το ταξίδι του από την Ισπανία στην Αγία Πετρούπολη: «Περίπου την ίδια ώρα κάνω, που είναι περίπου 20 ώρες ταξίδι. Εγώ και ο βοηθός μου, ο Ινίγο, ξεκινάμε από τη Βαρκελώνη και αεροπορικώς πάμε αρχικά Φρανκφούρτη. Από τη Φρανκφούρτη πήραμε το αεροπλάνο για το Ταλίν και από εκεί πάμε οδικώς για την Αγία Πετρούπολη».

Για τη συμμετοχή της Ζενίτ στην Ευρωλίγκα: «Είναι πολύ καλό για εμάς που παίζουμε ξανά στην Ευρωλίγκα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα προετοιμάσω την ομάδα για τη σεζόν. Πραγματικά μου αρέσει πολύ αυτή η περίοδος της προετοιμασίας. Ελπίζω να δείξουμε στους φιλάθλους μας ότι είμαστε έτοιμοι για κάτι καλύτερο».

Για το καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι»: «Ομάδες όπως η Αρμάνι Μιλάνο και Ολυμπιακός κινούνται πολύ επιθετικά στην αγορά. Μετά τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία, αρκετές ομάδες σκέφτονται τι να κάνουν, εκτιμώντας την οικονομική ζημιά και ακόμη περιμένουν να μάθουν τι μπάτζετ θα έχουν. Από την άλλη, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν κάνει το επόμενο βήμα και έχουν δημιουργήσει εξαιρετικό ρόστερ. Η αγορά κινείται, μπορεί με λίγο αργούς ρυθμούς, αλλά κινείται, γι’ αυτό όλες οι ομάδες θα πρέπει να είναι έτοιμες».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ήμουν στην Μπαρτσελόνα, τώρα στη Ζενίτ και ο Παναθηναϊκός είναι το παρελθόν μου. Αγαπάω τους οπαδούς εκεί, έχω φίλους, μου άρεσε ο καιρός που πέρασα εκεί, αλλά τώρα δεν έχω κάτι άλλο να πω, γιατί είμαι πολύ μακριά. Μαθαίνω τα νέα στον Τύπο, γι’ αυτό δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται εκεί τώρα και δεν μπορώ να πω τίποτα».



Η ιταλική Serie A και η ισπανική La Liga παίζουν με 0% γκανιότα! *Οροι & προϋποθέσεις |21+

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x