Ελλάδα

Πασκουάλ: «Έχουμε προβλήματα, αλλά είμαστε στους τελικούς»

Για την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού ενόψει του Game 4 της Α1 μπάσκετ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Την πίστη του πως ο Παναθηναϊκός Superfoods, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, θα παλέψει και στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Α1 μπάσκετ απέναντι στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV.

Ο Καταλανός προπονητής μίλησε επίσης για τις δύσκολες τελευταίες μέρες και αν η ομάδα θα επηρεαστεί από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

«Πρώτα από όλα, είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι, ακόμα κι όταν γίνονται αυτά που έγιναν αυτή την εβδομάδα. Πρέπει να παίξουμε σωστά. Ξέρουμε πως θα είναι σημαντικό να ελέγξουμε τα λάθη μας. Ο Ολυμπιακός θα παίξει επιθετική άμυνα. Πρέπει να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και τον ρυθμό, ειδικά στο ξεκίνημα. Κάθε ματς στα πλέι οφ είναι διαφορετικό» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στο φινάλε της σεζόν όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς. Όλοι θα είναι έτοιμοι. Έχουμε 3-4 παίκτες με προβλήματα. Αλλά, είμαστε στους τελικούς. Όλοι θα πρέπει να παλέψουν μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x