NBA

Πατέρας ο Πάου Γκασόλ, έδωσε στην κόρη του το όνομα της Τζιάνα Μπράιαντ!

Ο Ισπανός σέντερ τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του.

Στιγμές οικογενειακής ολοκλήρωσης βιώνει ο Πάου Γκασόλ. Η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μάλιστα ο Ισπανός σέντερ αποφάσισε να χαρίσει στη μικρή ως μεσαίο όνομα το Τζιάνα, που ανήκε στην αδικοχαμένη κόρη του Κόμπι Μπράιαντ. Η μικρή «Τζίτζι» έχασε τη ζωή της μαζί με τον θρύλο των Λέικερς τον Ιανουάριο και ο 40χρονος άσος θέλησε έτσι να τιμήσει τη μνήμη τους.

«Η μικρή μας έφτασε επιτέλους. Η γέννα πήγε πολύ καλά και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι. Η Ελίζαμπετ Τζιάνα Γκασόλ, ένα όνομα με ιδιαίτερο νόημα για την πολύ όμορφη κόρη μας», έγραψε στα social media ο Πάου Γκασόλ, που διατηρεί ακόμη εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια του Κόμπι.

Η χήρα του Κόμπι αποκάλυψε πως θα βαφτίσει τη μικρή. «Η βαφτιστήρα μου είναι εδώ! Ο Κόμπι θα ήθελε πολύ να είναι ο νονός της. Συγχαρητήρια στο ζεύγος Γκασόλ. Σας αγαπώ και τους τρεις πολύ. Είμαι πολύ συγκινημένη από το ότι ζητήσατε να τιμήσετε την Τζίτζι μου. Ανυπομονώ να κρατήσω τη μικρή σας στα χέρια μου», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x