Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Ο Καράμπελας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ό,τι έγινε πριν από δύο χρόνια»

Με ειλικρίνεια για την περίπτωση του Ζώη Καράμπελα μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη επί του Άρη.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του Ζώη Καράμπελα έμεινε ο Αργύρης Πεδουλάκης, μιλώντας μετά τη νίκη του Περιστερίου επί του Άρη. Ο τεχνικός του Περιστερίου τόνισε ότι ο νεαρός δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την προβολή που έτυχε πριν από δύο χρόνια, αλλά πλέον υπογράμμισε ότι δουλεύει σε διαφορετικές ταχύτητες.

Αναλυτικά:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε διαστήματα που παίξαμε καλά. Όλα ξεκινούσαν από την άμυνά μας, είχαμε καλή τακτική, αλλά κολλήσαμε στη ζώνη. Είχαμε πρόβλημα χωρίς Μάντζαρη και Χάροου. Κρατάμε νίκη και εμφάνιση, καλή συνέχεια στον Άρη».

Για τον Καράμπελα: «Ο Ζώης δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτό που έγινε πριν δύο χρόνια, σε μια εποχή με τα media που είναι πολλά και επειδή έχουμε ανάγκη από νέα παιδιά, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Εδώ και 1,5 μήνα έχει δουλέψει σε άλλες ταχύτητες. Διάβασε την άμυνα, την έσπασε την άμυνα, έκανε λάθη, έκανε και σωστά. Λάθη θα κάνει, δεν γίνεται να μην κάνει, όταν έχει τη μπάλα και παίρνει αποφάσεις. Έκπληξη δεν είναι για μας. Αν το παιδί δουλεύει μπορεί να είναι κομμάτι της ομάδας. Είναι παιδί που θέλει δουλειά».

Διαβάστε ακόμα:

Πέρασε από το «Αλεξάνδρειο» το Περιστέρι με ηγέτη Καράμπελα

Τα highlights των τριών αγώνων της Basket League

Καράμπελας:«Είμαι μικρός μόνο στην ηλικία, ο κόουτς με πιστεύει»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x