Ελλάδα

Πεδουλάκης ή… έκπληξη στον Παναθηναϊκό;

Ο Αργύρης Πεδουλάκης περιμένει ένα τηλέφωνο για να αναλάβει, όμως πάντα υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο έκπληξης λόγω του απρόβλεπτου Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το κεφάλαιο Ρικ Πιτίνο έκλεισε οριστικά για τον Παναθηναϊκό και μέσα στις επόμενες μέρες, χωρίς μεγάλη καθυστέρηση, θα ανακοινωθεί ο διάδοχός του.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί και περιμένει ένα τηλέφωνο για να πει το «ναι» και να αρχίσει την τρίτη του προπονητική θητεία στην ομάδα. Το Περιστέρι δεν πρόκειται να του «φράξει» το δρόμο και ήδη λέγεται πως στη λίστα του είναι και ο Γιάννης Καστρίτης.

Στην Ευρώπη δεν φαίνεται να υπάρχουν επιλογές που να «ψήνουν» τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ή να είναι εφικτές. Πάντως επειδή ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ αρέσκεται συχνά σε εκπλήξεις, καλό θα είναι να περιμένουμε πριν θεωρήσουμε 100% δεδομένη την επιστροφή του «Άρτζι». Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ήταν αυτός που είχε προσεγγίσει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους όσο ακόμη ήταν παίκτης και τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ πριν πάρει το Ευρωμπάσκετ με τη Σλοβενία, ενώ μόλις πριν από επτά μήνες έφερε στην Ελλάδα τον Ρικ Πιτίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x