Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Ο Προμηθέας είχε μεγαλύτερη ενέργεια και νίκησε στις λεπτομέρειες»

Στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Προμηθέα.

Στο γεγονός πως ο Προμηθέας είχε μεγαλύτερη ενέργεια από τους παίκτες του, στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, που επισήμανε ότι έπαιξε ρόλο και η απώλεια του Φριντέτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου:
- Για την ήττα από τον Προμηθέα: «Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, παίξαμε χωρίς ενέργεια, με βιαστικές επιλογές και είχε αντίκτυπο και στην άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλύτερη εμφάνιση, προσπαθήσαμε περισσότερο. Χάσαμε νωρίς τον Φριντέτ με τραυματισμό. Νομίζω πως δεν είχαμε πόδια, δεν είχαμε φρεσκάδα. Κάτι λογικό σε κάποιο σημείο, καθώς κληθήκαμε να παίξουμε ένα δεύτερο ματς σε 37-38 ώρες κι αυτό είχε αντίκτυπο στην απόδοσή μας, στα σουτ μας... Δεν είχαμε “πόδια”... Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, χαμηλώσαμε τα σχήματα, βγάλαμε διάθεση, αλλά ο Προμηθέας είχε μεγαλύτερη ενέργεια και νίκησε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Εμείς συνεχίζουμε».

- Για τη ζώνη στην οποία επέμεινε ο Προμηθέας Πάτρας: «Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε καλύτερα απέναντι στη ζώνη, στο πρώτο όχι. Χάσαμε και τον καλύτερό μας σουτέρ απέναντι στη ζώνη, τον Φριντέτ, δεν είχαμε καλές επιλογές και καθαρό μυαλό, πήγαμε βιαστικά και αυτό είχε αντίκτυπο και στην άμυνά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x